HP salvează vieţi

Imagine

        Navigând astăzi pe site-ul HP mi-a atras atenţia titlul Proiectul  „Diagostic timpuriu pentru sugari” al HP primește Premiul de la Computerworld.

       Iată ce am găsit… O realitate dură a copiilor ocoliţi de o soartă norocoasă, dar care cu ajutorul unor oameni cu suflet pot privi către un viitor mai bun.

Am considerat că ceea ce face HP-ul este un lucru demn şi de aceea am decis să postez acest articol…

Proiectul  „Diagostic timpuriu pentru sugari” al HP primește Premiul Onorific 2012 pentru „utilizarea tehnologiei în beneficiul societăţii”.

„Milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la servicii de sănătate de bază și mai multe milioane sunt în risc din cauza sistemelor de sănătate ineficiente sau calitatea inconsecventă de ingrijire.”

                                  -Computerworld-

       Prin urmare, nu numai că Hewlett-Packard Co a recunoscut problema ci şi-a dat seama că tehnologia sa ar putea imbunătăţi furnizarea de asistență medicală pentru populaţie.

       Ca rezultat, HP a colaborat cu autoritățile din domeniul sănătății pentru reinventarea proceselor, modernizarea sistemelor și dezvoltarea soluțiilor care îmbunătăţesc îngrijirea şi salvează vieţi.

      Un astfel de proiect în care s-a implicat HP-ul este Programul pentru Diagnosticarea Precoce pentru Sugari, implementat în Iunie 2011.

     Acest program a fost produsul alianţei dintre HP, Clinton Health Access Initiative şi guvernul kenian şi care a dus la un sistem eficient de diagnosticare a copiilor cu HIV.

    Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este diagnosticarea precoce a HIV-ului la sugari.

    Datorită tehnologiei HP sunt oferite rezultate de la testare chiar şi clinicilor foarte îndepărtate, de rugulă la o zi sau două după testarea în laboratoarele specializate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s